AllmäntOkategoriserade

Julklappshandel

    

   

   

Många av er tycker nog att det är helt sjukt men jag har börjat kolla runt på julklappar nu. MEN, jag har ju faktiskt en rätt tidig deadline, nämligen 8e December. Då åker jag och Anton till Thailand så nu är det bara lite mer än en månad kvar tills jag ska lämna ifrån mig mina julklappar till familjen, vill att de ska kunna öppna dem på julafton nämligen. Jag är lite stressad över julklapparna i år då jag just nu för tillfället inte har så många idéer, kan dock bero på att jag knappt frågat vad de önskar sig (kanske för att det är oktober..). 

   

Vilka köper ni julklappar till? Jag köper till min familj, pojkvän, bästa kompisar + mor&farföräldrarna!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting