OkategoriseradeSkönhet

On My Lips

Mac – Twig // Mac – Viva Glam ll // Nars – Pigalle

  

 Mac – Twig // MacViva Glam ll // NarsPigalle  

  

Får nästan dagligen frågor kring vad jag har på mina läppar och det är alltid något av dessa läppstift. Det som jag har allra oftast är Det i mitten, Viva Glam ll från Mac. Tycker det ger än relativt naturlig look med en brunbeige ton. Jag passar verkligen inte i kalla färger och därför håller jag mig till de rätt varma tonerna som ni kanske kan se. Är dock sugen på att köpa några lite rödare och några lite mer lila. Läppstift passar mig väldigt bra som gillar att ha något fuktigt på läppanra. Alla dessa finns att köpa i Sverige, på bland annat NK, Åhléns, Kicks och Sephora. Läppstiften kostar runt 200 kr. 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting