AllmäntOkategoriserade

Last day at work

En bild från här på kontoret!
    
Idag är en speciell dag, för idag är min sista dag här på devotekontoret. Nu låter det som att jag aldrig kommer komma hit igen, men inte för att jobba. Idag är min sista dag som redaktör vilket både känns spännande och lite sorgligt. Jag började jobba här i slutet av Augusti men nu är det dags för mig att göra annat, vad kommer ni få veta lite senare i December. SÅ, allt som gäller Devote kan ni inte längre mejla mig om utan det får ni skicka till margaux@devote.se istället. Jag hoppas verkligen att Margaux hittade någon i lördags på den redaktörsaudition som ägde rum, det var verkligen såååå många som sökte. Det har i alla fall varit superkul att få jobba här men nu är det som sagt dags för något nytt!!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting