AllmäntOkategoriserade

Let it snow

 

  

  

  

 

     

  

Idag för exakt ett år sedan när jag var hemma i Sverige, Stockholm så såg det ut såhär när Anton skulle åka hem från mig till sig. Alltså är det bara jag som blir helt överlycklig av de här bilderna? Det är något som är så himla fridfullt med snön tycker jag. Och ja, jag romantiserar hela grejen. Men vet ni, jag orkar faktiskt inte tänka på SL-kaos, slask osv. Vi har det hur bra som helst här i Thailand men skulle inte tacka nej till att teleportera mig till mamma och Oskars lilla utehus ocg dricka glögg, äta några pepparkakor och sen åka tillbaka hit i Thailand. 

   

Har ni någon snö där ni är just nu? <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting