AllmäntOkategoriserade

Här hemma i stockholm

Hej! Det är Andrea´s lillasyster Alice som skriver pga att Andrea inte kommer ha wifi på några dagar så då hade jag möjlighet att fylla ut bloggen med inlägg. Här är tre bilder från igår och idag.

 

Igår var jag och hela släkten på julmarknad och julbord på skansen, riktigt mysigt och även roligt att få träffa alla. Sen är det fjärde advent idag så här hemma har vi fixat det sista inför julen, bakat massor, fixat pepparkakshus, slagit in de sista julklapparna och köpt julgran! Är taggad på julen även om vi har 8+ grader och ingen snö… Nu ska jag, Pappa och Marie laga hemmagjord pizza med egen deg till och med!! Ser fram emot det riktigt mycket! Efter det ska jag åka och sova hos min pojkvän.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting