AllmäntOkategoriserade

Julsminkning

  

   

Om två dagar är det julafton!! Alltså hur jävla stört är det inte? Har inte världens julstämning här i Thailand men jag har verkligen ingenting att klaga på. Allt är så himla underbart. Jag har kollat runt på lite julsminkningar här på balkongen medans Anton duschar och hittade dessa två. Jag tycker att den översta är lite mer annorlunda men den undre är nog ändå min favorit. Funderar på att göra något liknande som den undre i alla fall, gillar de glittriga ögonlocken! 🙂

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting