OkategoriseradeResor

Godermorgon


  
  
      

GOOOODMOOOORGON!!! Här i Thailand är klockan nio och jag och Anton har precis vaknat och jag passade på att ta lite snygga webcam-bilder medans han gör något inne i badrummet… :)… Just nu är det strålande sol och bara några få moln på himlen så idag blir en dag full med sol och bad (som vanligt). Idag är det tisdag och det betyder att det bara är några få dagar kvar för oss här, vi börjar vår resa hem mot Sverige på torsdag kväll Thailändsk tid. Alltså måste ändå säga att jag är lite taggad på att komma hem när jag ser att det är snö i Stockholm, alltså hur mysigt? Jag älskar ju snön. Vet att många klagar på att det är kallt men alltså serri, nu har det varit höst sedan i Maj typ så nu är det väl ändå skönt med lite omställningar? Så resonerar jag i alla fall. 
   
PUSS och kram på er <3 <3 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting