AllmäntOkategoriserade

Go Alice it’s your birthday


en bloppis förra hösten!
   
Äh… Julafton för typ fyra eller fem år sedan. :))))..
  
När vi var kanske 8 och 10 år gammla!

    Vi två i Spanien förra sommaren! 

  

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min lillasysters födelsedag!!!! YEEEY!! Tycker ärligt talat lite synd om henne för alla är alltid borta på hennes födelsedag i och med nyår och ledighet men jag kommer hem i övermorgon bitti och då ska jag fira henne så gott jag kan i alla fall. Min stora lillasyster. Ibland slås jag av hur stor och vuxen hon har blivit och då får jag åldersnoja då jag ofta tänker på henne som den lilla plutt som gjorde allt jag gjorde när vi var små. Alltså liksom, wtf?? 17 år är inte ens lite får panik. Vill inte att mina syskon ska bli stora haha 🙁

    

GO ALICE, IT’S YOUR BIRTHDAY!!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting