OkategoriseradeSkönhet

Hair tutorials – N Y E

   

   

  

Här är tre stycken tutorials på snygga frisyrer man kan göra till nyårsafton imorgon. Själv kommer man fira nyårsafton på en flygplats men helt ärligt så gör inte dig mig så mycket. Det enda tråkiga med att missa nyår tycker jag är att man inte ”får” göra sig sådär extra fin. Jag och Anton får fira nyår ikväll helt enkelt haha! Min favorit är första videon, dör för de lockarna!!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting