OkategoriseradeSkönhet

Rebecca Stella Makeup

1an // 2an // 3an
    
Rebecca Stella har ju släppt massor med kollektioner i samarbete med Nelly.com och jag såg nyligen att hon lanserat en egen hemsida med massor av snygga kläder och även smink. Så himla roligt! Jag har ju verkligen ökat mitt intresse för smink den senaste tiden så blev lite sugen på att beställa hem något av detta ovanför. Nummer 1 ser ut att vara en perfekt ögonskuggepallet och läppstiftet var också väldigt fint även om det kanske inte är just min färg. Såg även att det cruelty free, yey!

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting