OkategoriseradeSkönhet

Real Techniques

  

   

Kolla vilka fina sminkborstar jag fick av Nora i julklapp! Har önskat mig sminkborstar, även sånna som jag redan har så blev superglad. Varför önska sig något man redan har kanske ni undrar nu, jo för att kunna ha en borste till ljusa färger och en till mörka. Till exempel den lila borsten har jag redan, nu behöver jag inte göra rent den varje gång jag sminkar mig om jag ska lägga på ljust istället för mörkt. Den lilla borsten använder jag i alla fall till ögonskugga och den orangea är till flytande foundation, har verkligen velat ha en ny foundationborste! 
   

Dessa och fler verktyg från Real Techniques hittar ni HÄR

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting