Okategoriserade

Lyx VS Budget – Inredning

Något som vi ofta ser i bloggares eller andra inredningsintresserades hem är dessa lampor av märket Flos. Väldigt stilrena och minimalistiska till stilen men samtidigt väldigt vackra. Jag själv har kollat lite på dom men tycker att priset är alldeles för saftigt för en liten lampa även om jag tycker att den är väldigt fin. För en bordslampa så hamnar priset på cirka 5000 kronor. Om ni vill kolla in ”lyx” så kan ni klicka er vidare HÄR.

Vill man däremot hålla lite på utgifterna men ändå köpa en lampa i liknande stil så har jag hittat tre stycken grymma alternativ. Här ovanför ser ni två av ”budget”-verisionerna och jag måste säga att jag gillar båda två väldigt mycket. Tacklampan är perfekt att ha i ett fönster till exempel. Här nedanför hittar ni länkarna till budget!

 1an // 2an // 3an 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting