Wanted

Lyx VS Budget – Chloé Faye Bag

chloebag-price

Den här underbara väskan har ni säkert sett på mångas Instagram, den nya it-väskan är Chloés Faye som finns i flera färger och material. Den här beiga är min favorit, tycker den är så stilren och cool liksom. Jag tycker till exempel att Mulburry i denna storlek är superfin på andra men den är inte riktigt min stil. Den här kan jag dock tänka mig (äh lät som att jag typ tvekar, give it to me now!!!) att bära, den skulle passa min stil liksom. Är verkligen sjukt sugen på att köpa en ny väska… lyxbudger

Om man inte känner för att lägga dryga 16 000 (!!) kronor på en liten väska så såg jag på Ginatricots insta att de släppte en ny väska nyligen som är väldigt lik Chloés Faye Bag. Är lite sugen på att köpa den, tänkte att någon av er också kanske skulle vara intresserade av en budgetvariant av lyxiga Fayen.

    ‘
HÄR
hittar ni den på Ginas hemsida.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting