Allmänt

Flower power

IMG_0831

 ’

Här om dagen så gick jag runt på Åhléns City och kollade in deras nyrenoverade undervåning. Där finns numera en träningsavdelning, ett supermysigt café samt en blomsterbutik. Och alltså hörni, hur vackert? Alltså det är något med blommor och brunt presentpapper. Det känns så himla.. Gud jag kan inte hitta något bra ord. Naturligt? Hahah men gud.. Nej men jag vill bara tipsa er om att ta er dit om ni vill köpa eller bara titta på superfina blommor eller ta er en mysig fika. Ett litet Stockholmstips sådär!

Kommentarer

  1. Wilma Danielsson

    Vad använde du för kamera till undervattensbilderna när du var i Thailand, Jag minns att du skrivit det i ett tidigare inlägg men har verkligen letat och hittar det inte 🙁 Skulle vara super snällt om du tog dig tid och svarade på det för dom bilderna var verkligen jätte fina! Kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting