AllmäntRecept

Pizza & Pasta

DSC_3425DSC_3420 DSC_3428 DSC_3430 DSC_3424 DSC_3419DSC_3432

 

Mathilda jobbar numera på SEB i stan vilket gör att vi inte kan ses lika ”fritt” som vi gjort förut men vi kan ses på luncherna, kvällarna och helgerna. Min dag började med en synundersökning och beställning av glasögon och efter det så åkte jag in till stan och mötte då upp Mathew. Vi hade hört talas om att Paolo Roberto öppnat restaurang högst upp i Åhléns så vi ville gå dit och testa. Jag älskar verkligen att gå till nya ställen, känns som att man har tio stycken man alltid går till liksom. Det fanns massor med god pasta och pizza att välja i mellan, var egentligen sugen på pasta med åt det igår kväll och ska äta det nu ikväll med Anton så det blev en god pizza med strimlad, stark salami. Något som var sjukt bra var att väldigt mycket gick att få både glutenfritt och laktosfritt. Tycker det känns så omodernt med restauranger som inte kan fixa det.  Lite väl dyrt för att äta lunch en vanlig onsdag men definitivt värt ett besök. Både jag och Mathilda tyckte det var supergott.

Kommentarer

 1. Lovisa

  Hej Andrea! Har en fråga om din kamera. Vad är det för modell och vilket objektiv använder du? Hur ställer du in kameran för att få bakgrunden jättesuddig (kort skärpedjup)? Använder du manuell eller auto när du fotar? Kram :)<3

 2. Clara

  Hej! Skulle du vilja tipsa om vackra balklänningar? Tar studenten i år och innan det så är det dags för bal men hittar inte den perfekta klänningen! Behöver hjälp!!!?

 3. Lisa

  Hej hej, har några förslag på vad ni kan ta med i erat ”best of” avsnitt 🙂 :
  1. avsnitt 4 ”Våra förhållanden del 1”, då du säger ”Hej och välkommen till vår lilla podcast resa”. Minns att ni sedan tagit upp det flera gånger i andra avsnitt och skrattat åt det, hade varit kul att höra igen när ni ser tillbaka på när du sa det.
  2. När Tove Waldemar berättar om en gång hon bråkat med sin pojkvän och han kom och kastade sten på hennes fönster (hahah)
  3. När ni läser upp ett brev från en lyssnade som hade kastat en katt på hennes pojken (måste vara den roligaste historien jag hört hahah)
  4. När era syskon gästar, är det många gånger ni säger saker som kanske låter som en diss till era syskon (som ni sedan skrattar åt). Svårt att förklara men minns att det var ett roligt avsnitt där ni säger mycket som både ni och man som lyssnare skrattade åt

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting