Träning

Träningspass

IMG_0865

 IMG_0873*why you smiling, you fake. You not loyal, I don’t appreciate that*

 ‘
Varför ler jag ens på de här bilderna? Led. Eller okej, jag hade faktiskt inte lidit så mycket när bilderna togs. ”Alice, ta kort på mig nu innan jag ser helt förstörd ut”. Hahha.. Jag och Alice åkte i alla fall till Globen igår för att träna. Jag på SATS och hon på Fresh Fitness, dock missade jag mitt pass så jag följde med henne in till Fresh istället. Tänkte att ni ska få höra vad vi gjorde:

   ‘
1 min burpees, 1 min vila, 1 min burpees
1 min utfallshopp, 1 min vila, 1 min utfallshopp
1 min mountain climbers, 1 min vila, 1 min mountain climbers
1 min wallballs, 1 min vila, 1 min wallballs
1 min sit up + boxa, 1 min vila, 1 min sit up + boxa, 1 min vila, 1 min situp + boxa

     ,
Alltså fokus på intensitet och på att få upp flåset helt enkelt! 🙂

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting