SkönhetTips

Favoritparfym

DSC_3086

Första gången jag använde min parfym Sí från Giorgio Armani var dagen då jag tog studenten, snacka om att förknippa med något positivt haha. Låter nästan som att jag pratar om en person.. Nej men jag är verkligen sååå fast vid den här parfymen. Känner jag mig själv rätt så lär det inte hålla så länge till för jag tröttnar alltid på parfymer. Men jag har absolut inte trötnat än, det finns några ynka sprut kvar och efter det får jag köpa mig en ny. Om jag ska beskriva doften för er så tycker jag att den luktar sött men på ett kvinnligt, mörkare sätt än ett blommigt sätt. Den är ingen Escadasöt parfym liksom hhaha. Bra beskrivning.. I alla fall, om någon är på jakt efter en ny parfym så kan jag varmt rekommendera denna. Jag använder den nästan varje dag! 🙂

 

HÄR hittar ni den!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting