SkönhetTips

Hårprodukter

Får ofta väldigt många frågor om mitt hår. Tänkte därför dra lite snabb, random info samt länka några av mina favoritprodukter.
,
– Jag klipper mig cirka var 10e-15e vecka, då färgar jag varje gång.
– Jag tvättar håret cirka 2 gånger i veckan.
– Jag utsätter håret för fön efter varje dusch och locktång eller plattång en gång i veckan.
– Jag sover alltid med hårolja.
– Jag använder en silverinpackning varannan vecka ungefär.
– Jag klipper och färgar mitt hår hos Elin Johansson
– Jag har haft extensions men inte längre.
– Jag sover alltid med utsläppt hår.
– Jag har alltid toffs dagen innan jag tvättar håret

Ghd-Style-Heat-Protect-Spray-120ml-900x900

1an // 2an // 3an // 4an // 5an 

Jag vet inte hur många gånger jag länkat dessa produkter i min blogg men dessa är verkligen några jag använt under en längre period som jag verkligen gillar. Locktången är den jag alltid lockar mitt hår med och inpackningen är den silverinpackning jag ofta nämner. Det 20% rabatt på dessa saker i tre dagar framöver! 🙂

Kommentarer

  1. Maria

    Tycker ditt hår är SÅ himla fint!! Visade faktiskt upp exakt den här bilden på dig för min frisör sist för att jag ville ha denna hårfärg haha! Men en fråga bara, har du silverinpackning även i den ”mörka” delen av ditt hår eller bara i den ljusa?
    btw, din blogg är riktigt inspirerande!

    1. Andrea Hedenstedt

      den doftar supergott, återfuktar bra och sen är det största pluset för mig att den inte är gul. Gula håroljor kan nämligen göra oss blondiner mer gula och jag vill gärna hålla håret så kallt som möjligt.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting