Inredning

Linnelakan

DSC_3465

  DSC_3468

  DSC_3467

             ,

Jag måste bara tipsa er om en sak, och det är linnelakan. Vissa av er kanske undrar vad det är och det är ett lite mindre vanligt material att ha sina lakan i, de flesta är i bomull. Eller jag har i alla fall endast använt bomull tills för cirka ett halvår sedan. Jag har ett mörkgrått set och ett ljusgrått set, ni ser den ljusgrå kudden här på bilderna ovanför? Det är den som tillhör det ljusgrå setet. Nej men jag är verkligen helt förälskad i linnelakan, det blir så luftigt och mjukt. Något jag skulle vilja testa på är satinlakan, ofta också nämnt som hotellakan.. Aja, om ni vill köpa sängkläder i linne så kan jag verkligen rekommendera er om att kolla in H&M Home, därifrån kommer båda mina set och de har väldigt bra priser om man jämför med många andra som också säljer linnelakan. Puss!

Kommentarer

  1. Anna

    Hej! Spännande med linne-lakan, kanske borde testa. Men älskar mina vita i satin från hemtex, så sjukt underbara. Snart haft de ett år och de är fortfarande som nya verkligen och de har varit måååånga gånger i maskinen både på 60 & 90 grader. Sjukt tåliga! Bästa köpet ever!
    http://www.nouw.com/livelifehappy

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting