Allmänt

Inte stabil

d733187740de821268ee77d586748617-2

   .
Hey guys.. Tänkte bara informera er om att anledningen till den uteblivna uppdateringen samt den kommande uteblivna uppdateringen beror på att jag ligger hemma med vad som verkar vara influensa. Så roligt är mitt liv just nu! Igår var jag, mamma och Alice på konsert (mer om det när jag orkar skriva längre) och då började jag känna mig riktigt frusen och sen när jag skulle somna mådde jag sämre men tänkte att det liksom skulle gå över under natten. När jag tog tempen sist så hade jag 39,6 grader, minns inte sist jag hade så hög feber. Just nu i skrivande stund lever jag tack vare febernedsättande haha.. Började liksom få yrsel och kunde knappt stå upp utan att ramla tidigare idag.. Usch alltså. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, men något säger mig att det här är något som kommer vara kvar ett tag. Det kanske är bäst att jag bara väntar ut skiten och vilar riktigt ordentligt. Tusen tack till alla ”krya på dig” på snapchat <3 <3 <3

Kommentarer

  1. Sofie

    Usch! Låg i det över nyår.. Tog nästan en vecka innan ja var på benen ”på riktigt” igen och ytterligare några dagar innan ja var helt återställd.
    Glöm inte att dricka mycket mer än du brukar, febern torkar ut kroppen och vila vila vila. Ät glass:) krya på dig!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting