AllmäntTips

Get the look – Kylie Jenner

Jag tycker verkligen dessa inlägg är så himla roliga att göra, alltså ”get the look”. Det är så roligt att se att man kan få lika snygga outfits som kändisarna utan att betala en förmögenhet. Tycker verkligen att Kylie Jenner är så snygg i sina svarta hängselbyxorna, speciellt tillsammans med sina inbakade flätorna till. Sportigt och snyggt! Nedanför hittar ni länkarna till de liknande produkterna. Kommentera gärna om ni vill att jag ska göra ”get the look” på någon speciell kändis eller outfit. 

6ac0b1d0a73921fe0b38b1a8f60fb951-1

1an // 2an // 3an

Kommentarer

  1. Alva

    Några förslag på personer är; Blake Lively, Gigi Hadid och Kendall Jenner. Tycker också väldigt mycket om de här inläggen 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting