Allmänt

Yey she’s back

.

Nu när jag legat hemma sjuk så har jag kollat på youtubevideos och läst bloggar. Det är seriöst allt jag orkat med. Något som dock sugit är ju att min stora favorit Therese Lindgren också varit sjuk så hon har inte uppdaterat på superlänge men nu är hon äääntligen igång igen. Tror att de flesta av er redan kollar på henne men till er som inte gör det än, ni kommer älska henne!

Kommentarer

 1. Johanna Falk

  Hej Andrea!
  Först vill jag säga att din blogg är GRYM, följer den dagligen och blir alltid peppad och inspirerad!
  Nu till min fråga! Jag vet att du följer keeping up with the kardashians och jag undrar vart du brukar streama ifrån. Jag har letat men kan verkligen inte hitta någon bra sida..
  Hoppas på svar!
  Mvh Johanna

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting