AllmäntSkönhet

Fresh nails

DSC_3872 DSC_3873

Igår fixade jag ääääntligen mina naglar!! Ni förstår inte hur mycket jag längtat hahah.. Jag skulle egentligen fixat nytt gellack för två veckor sen men då var ju jag sjuk, och förra veckan var Märta sjuk så det gick två veckor extra. Jag hade tänkt köra på rosa naglar inför alla hjärtans dag, nu hann den 14e passera innan jag gjorde naglarna men jag körde på rosa ändå. Jag har ju oftast rätt ”tråkiga” färger som beige, grå, vit, svart osv så det här är lite ”crazy! för att vara mig hahah.. Älskar den här gammelrosa färgen alltså. Och hörni, ser ni hur långa mina naglar har blivit??? HELT sjukt haha..

Kommentarer

  1. Sara

    Hej!

    Jag undrar hur du gör dina naglar, hur du formar eller vad du säger till märta eller är det bara gellacak du använder eller är det gele naglar osv osv??

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting