AllmäntRecept

Salladställe i Stockholm

DSC_3886DSC_3887DSC_3891 DSC_3893

Idag har jag träffat Naomi (ÄNTLIGEN)! Vi sågs vid Medborgarplatsen och gick till ett ställe som hon rekommenderade som låg på Bondegatan. Jag hade aldrig hört talas om stället innan men det heter i alla fall Louie Louie. Naomi sa att dom hade goda sallader och då blev jag såå glad för jag har haft svårt med att hitta just ställen som har fräsch, god sallad. Och wow vad goda dom var alltså!! Jag tog räksallad och Naomi kycklingsallad med getost. Båda var såååå goda och jag längtar efter att gå tillbaka och ta kycklingsalladen som Naomi tog. Priset landade på straxt över 100 kronor, man fick mycket för pengarna och jag blev för en gångs skull riktigt mätt på en sallad. Är såå glad haha. Har ni tips på något ställe med god sallad?

Kommentarer

 1. ellen

  Om man är i Göteborg så tycker jag absolut att man ska prova Deli and Coffee. Där får man blanda sin egna sallad (man får säga vad man ska ha, så gör personalen den). Priset ligger strax under hundralappen. Det är så mycket mat i den salladen och det är värt pengarna, så himla gott! <3

 2. Gabriella

  min absolut favorit sallad är från ilpiatto som finns bl.a. i medis på söderhallarna. Äter där typ varje dag (inget skämt, går Värmdö Gymnasium och vi har vårt matkort där så dit åker jag alltid vid lunch) för det är så gott och man får verkligen så mycket mat. orkar aldrig äta upp allt haha! Sen har Fresh som också ligger i Söderhallarna goda sallader! Enda nackdelen med Fresh är att det är ingen direkt restaurang som man kan sitta och äta på utan det ligger på övre delen av Söderhallarna och är mer av en ”hämtmat ställe” dem har typ 3 stolar om man vill äta där men det är ett mindre ställe som man absolut borde gå förbi och handla på om man vill ta med sig mat hem! Båda två är värt att prova och har bra priser samt säljer dem mer än bara sallader!

 3. Sara

  Cafe fåtöljen har goda sallader som man blir väldigt mätt av!!

  Testa il piati som ligger lite här och var. Dom har stort utbud och älskar deras sallad med chevre!! Rekommenderar verkligen!!! Dessutom gillar jag stt det ej är så dyrt

  Gillar kas café i mariatorget. Dom har en god tomatsoppa med bladspenat, en kycklingbulgur som är mumma. Nudelsalladen med räkor är grym om man ej är as hungrig.

 4. Jennifer

  Du är verkligen BRA på att uppdatera! Man blir aldrig besviken av att gå in på din blogg och för mig som går in flera gånger om dagen (hehe) så ÄLSKAR jag att du uppdaterar så ofta och så bra!! 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting