AllmäntVideoinlägg

VLOGG – Smink & Yoga

Dagens vlogg är här, hoppas ni tycker om den! <3 Hur långa tycker ni vloggarna ska vara ungefär?

Kommentarer

 1. Katja

  Hej! Du gör jättebra vloggar såklart, men det är tyvärr lite för övertydligt att du tittar mycket på therese lindgrens youtubekanal… tänk på att kanske komma med egna nya saker istället för att härma 🙂 Är ett stort therese lindgren-fan, så jag har koll på henne! Och det gäller vloggnarna för denna veckan alltså..

 2. Johanna

  Runt 10 min är perfekt längd. Och det är kul att du gör lite olika grejer i videosarna så det inte blir sammasamma lixom. Kul att se andra som du hänger med också 🙂 Måste också bara säga att du är så skön i dina videos, älskar att du hela tiden slänger in lite engelska 😉 sjukt duktig på att sminka dig också(ja jag fattar att du blev sminkad i denna men jag menar över lag lixom..), vore kul att se fler sminkvideos!! Sen måste jag också fråga.. Tar du din San tropez BUS i ansiktet eller har du en speciell ansikts BUS?
  Kram på dig & tack för en grym blogg & vlogg!

 3. Cornelia

  Så långa som möjligt, du har lätt de bästa vloggarna på youtube! Haha okej, det är kanske svårt att göra längre vloggar än du redan har, så det du har nu är också en lagom längd, varenda minut är så härlig eftersom du är så himla skön, kram!

 4. Hanna

  Andrea dina vloggar är verkligen life! Du utklassar nästan Therese Lindgren. Du måste kika in min blogg för några fina ord jag skrev om dig och din vlogg där. 10-20 är PERFEKT!

 5. Emma

  Jag tycker att 10-15 minuter är bra! Det är en lagom paus från plugg, kanske passande för en bussresa etc. 20 minuter kan bli lite för länge, medan 5-10 är för kort 🙂 Puss o kram

 6. Camilla Ivarsson

  Dina vloggar är life!! Hela du är helt fantastisk och att kolla på dina vloggar gör mig lycklig i hela kroppen. Runt 10-15 minuter tycker jag är perfekt! Men vlogg som vlogg, bara att få se och höra dig är jätteroligt oavsett om det är i 3 minuter eller 25 minuter! Keep up the amazing work girl! Massa kramar <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting