Allmänt

Nora 8 år

DSC_3954-(1) DSC_3957 DSC_3976

Min stora tjej <3 <3 Kan ni fatta att det har gått hela 8 år sedan min mamma ringde mig 09.10 och berättade att jag hade fått en lillasyster för tio minuter sen. Alltså woow. De bästa åtta åren ever!! Jag har verkligen älskat att ha Alice som lillasyster då vi är nästan jämngamla så vi har alltid kunnat leka med varandra osv, men det är också såååå mysigt att ha en liten sladdis måste jag erkänna. Igår hade hon kalas och hade valt ut en chokladtårta från Älvsjö Konditori. <3

Kommentarer

  1. Tessan

    Hahah oj redan 8år?? Trodde hon var typ 4 heheh… Nej men även om hon ser stor ut så känns det som hon är typ 5år eftersom tiden går så fort! Haha.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting