AllmäntWanted

Wanted – Fake Suede

129076-0012_1

Body – LÄNK // Klänning – LÄNK

Alltså fejkmocka i beiget känns verkligen som ett måste för mig i vår. Ett problem med färger som dessa brukar dock vara att jag ser ut som ett LIK. Men är ju inte direkt i sin brunaste form på våren när man börjar klä sig i sommarliknande kläder haha.. Tyckte i alla fall dessa två var så hiiiimla fina. Klänningen var på rea också.

Kommentarer

  1. Emi

    Hej Andrea!
    Jag älskar din blog och din och Mathildas podd är riktigt, riktigt bra 🙂 En sak jag skulle funderat lite kring senaste tiden då du skrivit om solen m.m. Det finns de människor som inte kan bli speciellt bruna och går ”likbleka” året om – det skrivs mycket om att man ska vara brun för att känna sig snygg m.m på sociala medier och jag vet att du inte uttryckt dig så eller menar någonting illa – men det kan vara värt att ha i bakhuvudet att det finns många som inte kan bli bruna och som nog gärna ser en positiv inställning till detta med, även om du ej uttryckt dig illa på något sätt. Kram!

    1. Andrea Hedenstedt

      Hej Emi! Jag känner mig snyggare när jag är brun, och det är inte för att man ”ska tycka det” utan just för att jag känner mig fräschare. Jag hoppas verkligen inte att jag någoonsin uppmuntrat någon till att sola solarium eller pressa i solen utan jag utgår som alltid ifrån mig själv och är även tydlig med att jag använder brun utan sol oftast. FÖrstår vad du menar men hoppas att du också förstår vad jag menar. Kram <3

  2. Maria

    Andrea kan inte du visa en bättre video på hur du gör dina ögonbryn exakt?? Med Anastasia ögonbrynsfärgen. Den förra videon för länge sen va ju så snabb. Du gör dom såååå fint så vill verkligen se en video 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting