AllmäntInredningNew in

Baby-kaktusar

DSC_4011 DSC_4015 DSC_4017

Ni vet butiken som jag visade er i min vlogg som heter ”Poddinspelning”? Där köpte jag dessa två sötingar igår tillsammans med Anton. Krukorna hittade jag igag på Lagerhaus, hade lite svårt med att hitta krukor som var tillräckligt små, dessa var seriöst de enda jag hittade och då var jag ändå på massor av ställen.. Men i alla fall, jag valde att köra på kaktusar just för att allt grönt i min omgivning brukar dö inom en vecka eller två och dessa ska tydligen vara riktiga kämpar. Tycker att dom är så söta, mitt mål är att det ska leva tills jag köper en egen lägenhet <3 <3 <3 Mina små bebisar <3 <3 <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting