AllmäntWanted

Josefine Ekström

Inlägget innehåller affiliatelänkar
open_jacket_je

En tjej vars namn är Josefine Ekström är en av mina favoriter på Instagram. Tycker hon har så himla snygg stil, tar jättefina bilder osv. För någon dag sen såg jag att hon hade släppt en egen kollektion tillsammans med NA-KD, alltså wooow. Dessa tre är mina favoriter. Den beiga jackan och den bronzfärgade baddräkten passar ju in i min röda tråd, ni vet ;). Och den svarta tröjan ser jag att jag kommer använda som modellen samt med högmidjade boyfriend jeans på sommarn när det är lite kyligare..
.
Bomberjacka – LÄNK // Svart tröja – LÄNK // Baddräkt – LÄNK 

Kommentarer

  1. Nicole Stengård Tamm

    Hej Andrea! Jag vet att studenten var en av dina höjdpunkter under förra året och iår är det min tur. Jag undrar om du kan, när det börjar närma sig, göra typ en studentguide eller något med smarta tips inför mottagningen. Liksom bra saker att tänka på. Hoppas du får en trevlig helg! / Nicole

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting