AllmäntReceptTips

Lunch med Millan

DSC_3997 DSC_3985 DSC_3980 DSC_3986

Hej på er babes! ÄNTLIGEN FREDAG!! Kan bara tänka mig hur glada ni som år i skolan måste vara, saknar nästan att gå i skolan just för att få den där fredagskänslan tillbaka. Mina dagar ser ju rätt lika ut oavsett om det är måndag eller lördag, både på gott och ont. Igår så träffade jag Mathilda och vi åt lunch tillsammans, hon hade googlat fram lite olika lunchställen som vi inte testat än och vi bestämde oss för att gå till Clou som ligger väldigt nära Centralstationen på Västa Järnvägsgatan 11. De hade dagens lunch för 110 kronor inklusive sallad, dryck, kakor (!) och kaffe. Det tycker jag var ett bra pris för att vara mitt i stan. Mathilda beställde kycklingbröst och jag chilligryta på pulled pork. Alltså min rätt var SÅÅÅÅ god, var sjukt positivt överraskad. Vet att ni uppskattar när jag skriver om matställen i Stockholm så hoppas någon hittat ett nytt ställe att gå till! <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting