AllmäntVideoinlägg

VLOGG – ”Söderkärring”

Kommentarer

 1. Malin

  Jag bokstavligen älskar dessa vloggar! Genom att kolla på dessa inser man verkligen ville underbar människa du är. Massa hjärtan till dig Andera!! <3<3<3<3<3

 2. Amanda

  Superbra vlogg! Jag undrar, som många andra, var din kappa är ifrån? Så snygg! Tacksam för svar då jag är i stort behov av en fin kappa.

 3. Johanna

  Andrea du får inte sluta med dina dialekter & din engelska. Det är ju det som gör dig till digsjälv & såå skön. Älskar dina vloggar just för att du är så galen, konstig, rolig & underbar på samma gång 😀 En sak som vore kul att se (om man får önska lite..hehe) vore att se när du sminkar dig helt från grunden, när du lockar håret & typ att se in i din garderob om du kan visa lite olika ”must have” plagg & hur du kombinerar dom i olika outfits. Kram på dig och fortsätt snälla vlogga!! Juste.. Man märker verkligen att du lägger ner mer tid på bloggen nu & det är verkligen kul!

 4. Amanda

  Hej Andrea, hade du kunnat tipsa om svarta kappor som har, ja vad ska man säga, sån krage där uppe, jättesvårt att förklara men liksom har sån vikt kant, hoppas du förstår vad jag menar, hade uppskattat det verkligen 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting