AllmäntRecept

Drömmig lunch

DSC_4047 DSC_4033DSC_4038DSC_4034 DSC_4026 DSC_4037DSC_4030

Igår vid klockan ett så mötte jag upp Elin och MoaRiche för en härlig köttbulletallrik och massa skitsnack. Älskar att bara sitta i några timmar och prata om allt möjligt, oviktiga och viktiga saker. Efter den goda lunchen så gick vi till Nathalie Schuterman och drömde om Celine och Givenchy-väskor och efter det drömde vi vidare på NK efter andra snygga saker. Fan vad shoppingsugen jag är just nu alltså.. Lite sjukt ändå hur man kan känna ett ”begär” av att köpa lyxiga saker haha.. Måste ju passa på att tipsa er om att Moa (ni känner säker igen henne som Moa Mattson på Twitter) har skaffat en blogg: http://nouw.com/moamattsson <3

Kommentarer

  1. Filippa

    Ser verkligen gott ut!
    Btw så kommer jag sakna dina vloggar som kommer ut varje dag nu såååå mycket. De är verkligen så mysiga att kolla på, även fast du inte gör något speciellt på dagen egentligen. Hoppas att du kan fortsätta göra vloggar då och då(läs ofta) för annars kommer jag sakna de så mycket!! Haha 😉

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting