AllmäntTipsWanted

Calvins

mycalvins

Något som tagit världen med storm som fortfarande är väldigt populära är underklädesseten i bomull från Calvin Klein. Jag har ett svart och vitt set och jag använder de så fort de kommer från tvättmaskinen. Aldrig i hela mitt liv har jag haft så otroligt sköna underkläder, speciellt bhn. Den sitter inte lika tight som en sportbh så har man stor byst kanske den inte håller tuttarna ”i styr” så bra men för mig med mindre byst funkar de perfekt att ha till vardags under vilken tröja som helst. Använder nästan bara bygellösa bh:ar och dessa är som sagt några av mina favoriter. Vet att de finns lite look a likes för bättre pris, ska kolla in och se om jag hittar något bra alternativ då dessa är liite pricy.. Såg i alla fall att de hade kommit in i rätt många storlekar nu igen så om ni varit sugna på att köpa ett set kan jag tipsa om att det finns många storlekar nu. Love you! 172000-0083_5

Grått set – LÄNK // Vitt set – LÄNK // Svart set – LÄNK 

Affiliatelänkar

Kommentarer

  1. Tilda Johansson

    Hej Andrea!

    Måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg och dina vloggar, du har en så underbar personlighet och verkar vara så himla trevlig. Jag tänkte bara fråga också vad som hände med veckans blogg tävlingen du hade förra veckan? 🙂

    KRAM

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting