AllmäntRecept

Hemgjorda burgare

DSC_4139 DSC_4140 DSC_4142 DSC_4135

Om ni inte testat ketchupen från Mutti så måste ni göra det. Den smakar sådär som den gör på riktigt i Italien.. Vi här hemma är helt besatta av den. Vi har dock bara hittat den på en av fyra affärer som vi brukar handla i men ett tips i alla fall. Idag så frågade pappa och Marie om jag och Anton ville ha grillat till lunch och hell yes svarade vi. Solen skiner och jag mår äntligen lite bättre så hemgjorda burgare passade perfekt. Marie hade köpt nötfärs som hon gjorde biffar av och sen körde jag på lite sallad, ketchup och dressing och voila! Något som inte är lika najs är att jag fått antibiotika som jag ska äta i tio dagar som jag mår fruktansvärt illa av, mer om alla sjukdomar kommer imorgon för då ska jag till sjukhuset igen och kommer få förklarat för mig exakt vad det är som är felet på mig. Så nu ligger jag här i min säng och mår sjuuukt illa. Det lär dock gå över om någon timme, tidigare har det bara hållt i sig 2-3 timmar efter varje tablett jag tagit. Puss!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting