AllmäntWanted

Trendspaning

hotrightnow

Ljusa magväskor i denim eller denimfärger, linneskjortor och spetsbhar som gärna får synas lite till skjortan och långa halsband är just nu supertrendigt så här nedanför har jag satt ihop ett litet collage med några plagg som jag tror ni kan vara på jakt efter för att få den där supersnygga vårlooken. 125614-0014_7

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an

Innehåller affiliatelänkar

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting