Frågor & SvarTipsWanted

Chloe look a like

Affiliatelänkar

320893-0014_7

Kommer ni ihåg när jag för någon vecka sedan tipsade om att Ginatricot hade en väska som liknar den populära Chloéväskan? Om inte kan ni läsa det inlägget HÄR. Slösurfade lite på olika modesidor och såg att Nelly.com också fått in en look a like. Kanske något för er?

Svarta – LÄNK // Bruna – LÄNK

Kommentarer

  1. Alva

    Jag tycker du jätte duktig på din blogg, youtube och podcasten?? Fortsätt med det du gör, du är bäst??? Vad använder du för blogg, typ använder du devote, nouw elr något annat??❤️
    Love u???

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting