Videoinlägg

Video: Sjukhusvistelsen

Kommentarer

 1. Frida

  Hade exakt samma förra sommaren/hösten, var sjuk några dagar och frisk en vecka typ och så höll de på i ett halvår tills ja fick göra ett näsprov! och då visade de sig att de va den där barnbakterien men blev sjukt less för var flera turer till vårdcentralen där de endst gjorde halsprov som inte visade något så fick också bara höra att ja behövde vila. Skönt att du vet vad de är nu iaf och slipper de snart! Krya!

 2. Elna

  Hej Andrea! Jag måste börja med att säga så sjukt roligt att ha dig tillbaka på banan igen! Och sen en till sak, jag tycker jättesynd om dig att du varit sjuk och inte mått bra, men alltså när jag tittade på denna videon så kunde jag inte låta bli att hålla mig för skratt på vissa ställen. Tack för en underbar blogg,vlogg, instagram, snapshat och ja allt! Du är så underbar och så rolig! 🙂

  Kram Elna

 3. Ida Hansson

  Du har säkert svarat på den här frågan 1000 gånger tidigare, men var/hur redigerar du dina videos som du spelar in med din Iphone? 🙂 <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting