AllmäntInredningWanted

Ny period i livet..

DSC_4495

Vet ni vad jag börjat göra? Kolla på bostadsrätter! Känns helt sjukt.. Jag är så himla stolt över mig själv, har fått mitt alldeles egna lånelöfte vilket får mig att känna mig väldigt vuxen och duktig haha. Känns så skönt att det jag sparat ett par år nu börjar ge effekt och resultat. Har varit på några visningar men tror inte jag kommer köpa något på ett tag. Jag letar liksom inte aktivt efter en ny bostad, det är liksom inte så att jag inte vill bo hemma längre utan jag trivs rätt bra här. Men jag börjar absolut vänja mig vid tanken av att skaffa mig något eget i framtiden. Känns bra att gå på visningar och liksom lära mig veta vad jag gillar, inte gillar, prioriterar högre eller lägre till exempel. Men alltså shit vad stort det här känns, tycker det känns så ”jobbigt” att ta beslut som gäller så otroligt mycket pengar. Är självklart såååå glad och tacksam över att jag kan ta dessa beslut men jag tror ni förstår vad jag menar. För er som undrar vart jag letar bostad någonstans så kollar jag runt omkring i söderort här i Stockholm 🙂

Kommentarer

  1. Linn

    Bara en fråga, flyttade inte du nyss hem för att det var så dyrt att bo själv? Jag menar bara att det blir ju inte billigare bara för att du köper en lägenhet 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting