Tips

LYX VS BUDGET – Ysl bag

c7669e8fcd56087a3c8e942ed263366a
yslbags

Denna väska har ni nog sett på många modeprofilers axlar och visst är den snygg? Tycker verkligen den ser lyxig ut alltså. Det är nog den guldiga (eller silvriga) toffsen som gör det lilla extra haha! 🙂 I alla fall, jag surfade runt här om dagen och stötte på en liknande väska så tänkte att jag kunde klippa ihop en Lyx Vs Budget som ni brukar uppskatta så mycket! Orginalet och lyxväskan kommer från märket Saint Laurent och kostar cirka 16 500 kronor, HÄR hittar ni den. Budgetvarianten hittar ni för 549 kronor och den hittar ni HÄR

Affiliatelänkar

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting