AllmäntTipsWanted

WHITE DREAM

74217142001

Idag efter jag åt lunch med Mathilda så gick jag in på Ginatricot och hittade denna vackra skapelse. Alltså satan vad fin!!! Jag som ääälskar byxdressar är helt förälskad. Jag har en vit redan så vet inte riktigt om jag borde lägga pengar på denna också, ska nog gå och klämma på den en gång till haha. Den här är ju ett perfekt alternativ till studenten också om man inte gillar klänning så mycket.

Adlink
Ni hittar den HÄR

Kommentarer

  1. Isabelle

    Den är sååå fin 🙂 Men väldigt genomskinlig tyvärr. Men med beiga trosor kan det säkert funka. Annars sitter den andra jumpsuiten för 249kr väldigt bra. Den med volang upptill. Som finns i svart, korallrosa och blå. 🙂 Kolla hemsidan.

  2. elsa

    Kan inte du tipsa om kläder inför mösspåtagningen??
    Dom flesta i Stockholm ska ju till josefinas på fredag och vet inte riktigt vad man har på sig..? Klänning? Kjol? Ljust? Svart?
    Snälla ge lite tips!! 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting