Allmänt

BLOPPIS 1a MAJ

bloppisen

På söndag den 1 Maj klockan 13.00 så är det äntligen dags för en till bloppis. Den här gången är det jag, Moa Matsson, Hanna Friberg och Mathilda Lundqvist som kör tillsammans. Vi kommer hålla till på Holländargatan 13, våning 5. Men det kommer stå folk utanför och hjälpa er ur med hissen so no stress. Det är en tvärgata till Kungsgatan, ni går bara in mellan Akademibokhandeln och Kungshallarna rakt fram till nummer 13! Ett tips är att använda sig av google maps, vi kommer inte kunna guida folk dit när bloppisen väl satt igång.

Det som kommer säljas för min del är skor, väskor och kläder. VÄÄÄLDIGT många skor kan jag säga, i storlekarna 38/39 och ett par i storlek 40. Jag har valt att sätta väldigt låga priser då jag helst bara vill bli av med allt jag inte använder, priserna kommer ligga på 20-70 kronor och några enstaka runt 100-150. Det är först och främst kontanter som gäller och vissa kommer köra på swish. Men ha med er kontanter först och främst, och gärna så små sedlar som möjligt då vi som sagt säljer rätt billiga saker. Tänker att jag kan visa er några saker som jag ska sälja imorgon i ett inlägg. Men hörni, snääälla kom. Vill så gärna träffa er och hänga lite, ett plus är ju om ni vill shoppa också.

Vi börjar 13.00 och sen håller vi på tills det tar slut, ett stort tips är dock att komma när det börjar för vi alla andra gånger jag haft bloppis så finns det inget kvar till dom som kommer efter ett par timmar. Åh är så taggad!! Jag har förresten storlek 36 eller 38 i alla mina kläder. YEEY!!

NÄR: 1 Maj, 13.00
VAR: Holländargatan 13 Stockholm (T-bana Hötorget, går även snabbt att gå från Centralen)
BRING CASH <3

Kommentarer

 1. Minna

  Hej! Är en tjej på snart 17 år som ska ta körkort så fort jag fyllt 18. Kan du göra ett inlägg om vart du tog det, dina känslor, saker man kanske bör tänka på osv? Hade varit kul att läsa! 🙂

 2. Josse

  Denna kommentar kanske inte passar så bra till just detta inlägg men känner ändå att jag måste få skriva detta. Har följt din instagram, podd och blogg i många år. Din snapchat och yt lite färre, men det är helt sjukt hur mycket jag gillar dom ändå! Du vet den där youtubern som man jublar då hen lagt upp ett klipp (speciellt vlogg)? Du är den för mig. Du fattar inte hur många gånger jag och mina kompisar suttit och skrattat åt något roligt du sagt i dina vloggar eller berömt och pratat om din sjukt snygga klädstil. Helt otroligt hur mycket gott vi pratat om dig som du tyvärr aldrig fått höra. Du har såna sunda värderingar och bra tankesätt. Helt sjukt hur du är en av mina absolut största inspirationer utan att du vet om det. Detta kanske bara är som en kommentar i mängden för dig, men eftersom att jag bor lååångt bort från sthlm och oddsen att jag någongång skulle få chansen att träffa och säga detta till dig i verkligheten är väldigt små, så kände jag att jag ville berätta detta till dig! Ha det bäst, kram

 3. Amanda

  Jag förstår inte.. Varför göra narr av folk som vill ha ett filter på sin bild? 🙄 Du har så många följare som ser upp till dig (inkl jag). Älskar din youtube och blogg men tycker det är fel att se ner på människor som lägger upp bild med det filtret. Låt människor do whatever they want without you judging them.

 4. Alexandra

  Hejhej!
  Jag är på jakt efter en ny mascara och om jag inte minns fel så använder du Too Faced better than sex, upplever du att den smetar av sig på det övre ögonlocket?
  Tacksam för svar!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting