AllmäntNew in

Mathildas present till mig

DSC_5617

Alltså wow.. I lördags hade ju jag min tjejmiddag och jag fick massor med fina presenter men känner bara att jag måste berätta om vad jag fick av Mathilda för det är helt ärligt stört.. 🙂 Det hela gick ut på ett rim där Mathilda utgick ifrån mitt namn (Andros) och gav mig saker för varje bokstav som hon tycker att jag behövde!

DSC_5618A: En bubblig Apertif

DSC_5620
N: Näsdukar och Nässpray

DSC_5625D: Drömkoppar som jag kollat på så många gånger!

R: Rosor (syns på översta bilderna)

DSC_5624
O: Orientaliskt mys. ÄLSKAR den här doften och det har Millan lagt märke till <3

DSC_5629DSC_5628
S: SEMESTER!!!

Alltså hur sjukt snäll är inte min bästa vän? Jag var liksom överlycklig för varje sak jag fick och sen kommer vi till sista bokstaven och jag ba skämtar hon?? Här på sista bokstaven får ni också ett utdrag från det fina rim Mathilda höll, hon berättade liksom som en historia till varje bokstav. Min fina vän. Alltså är så tacksam att jag inte vet vad jag ska ta mig till, för presenterna men fram för allt för henne. <3 <3 <3 <3 <3 Det ska bli såååå nice att åka iväg med Mathilda, vi har faktiskt aldrig varit på semester tillsammans. YEEY <3 <3 <3

Kommentarer

  1. Jonna

    Så fint!!! Bor i Barcelona o rekommenderar det VERKLIGEN!! Så fina stränder, ASGod mat (liksom tapas o Paella överallt?) svinbra shopping och feta uteställen!!! Så personlig present 🙂

  2. Kartan

    Hej, du gjorde ju en spraytan, skulle du kunna berätta mer om den? Typ hur mycket det kostade, var du gjorde det, om du blev orange och hur länge det höll? :)):))))))

  3. Anna

    Gud va underbart! Vilken vän du har, hur fantastiskt? Det är ju helt galet att få en så fin och rolig present av sin bästis 🙂 Kram!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting