AllmäntPodcasts

Right now

Bild-27-04-16-kl.-10.21Bild-27-04-16-kl.-10.20 Bild-27-04-16-kl.-10.21-#3

Här sitter jag och tar lite halvstela webcambilder som om året vore 2008.. 🙂 Vill ni veta en rolig sak haha? När jag precis börjat använda Playahead och precis lärt mig fota med webcam så var jag så himla förundrad över att folk hade sin dator i badrummet, hallen eller köket. Alltså för det var folk som tog bilder på dessa ställen i sitt hus. Jag visste alltså inte att man kunde fota med sin telefon och föra över till datorn hahahaha.. Det här var dock betydligt tidigare än 2008, 2006 kanske. I alla fall, nu sitter jag på min pappas kontor och jobbar lite. Så himla snällt att jag får sitta här, tycker att det är skönt att komma hemifrån och att det ligger så centralt. Det är här bloppisen kommer vara på söndag. Nu ska jag snart gå till Kungsträdgården för att äta lunch med Mathilda och sen vid fyra ska vi spela in podd.

Och på tal om det, vi ska spela in Systerpodden pt.2 i eftermiddag tillsammans med Alice. Kan inte ni kommentera det här inlägget om ni har några frågor ni vill att hon ska svara på? Kan vara frågor om henne själv, om oss som systrar, om hennes syn på gymnaiset eller what ever. PUSS! <3

Kommentarer

 1. Johanna

  Jag skulle gärna vilja veta lite om Alice träningsvanor och hennes mål med träningen! Hur ofta hon tränar, vad, när hon började seriöst osv. Blir väldigt inspirerad av hennes instagram nämligen!

 2. Alva Nilsson

  Alice, hur skulle ditt liv se ut om 10 år om du fick bestämma. Hur skulle din relation vara med Andrea? Familj? Jobb? Utbildning? osv

 3. Linnea

  FRÅGOR TILL ALICE
  har er relation ändrats nu när ni är äldre? Bättre/sämre?
  Vad brukar ni hitta på tillsammans?
  Vad bråkar ni om?
  Hjälper ni till lika mycket hemma?

 4. Linnea

  FRÅGOR TILL ALICE
  Vad brukar era bråk handla om?
  Hjälper ni till lika mycket hemma?
  Har er relation ändrats nu när båda är äldre? Bättre/sämre?
  Vad brukar ni hitta på tillsammans?

 5. Elin

  Till Alice: Du har typ världens snyggaste kropp!! Hur gör du för att hålla träningsmotivationen uppe? Hur ser din kost ut? Keep up the good work girl!

 6. Anonym

  Till Alice: Har du nåt jobb just nu och i så fall vad jobbar du med? Tycker du att du tjänar bra med pengar (vill du ha mer/mindre, tjänar du i mer/mindre än Andrea osv)

  Om du har ett jobb- när fick du det och hur?

 7. Vki

  Varför skulle du inte få sitta på din pappas kontor? Du är ju hans dotter? Bara undra eftersom det känns ganska självklart haha… 🙂

  1. Andrea Hedenstedt

   Haha hur skulle det se ut om allas döttrar fick sitta på kontoret? Menar mest att det är snällt att jag får sitta här och jobba även fast jag inte är anställd. Kontoret är ju till för de anställda (Y) 😀

 8. Lina

  Till Alice: vilken linje på gymnasiet går du?
  Vad är det bästa / det sämsta med Andrea?
  Beskriv dig själv med 3 ord
  Har du några planer på vad du ska göra efter gymnasiet?

 9. -

  Jag är 21 år och min syster är 2 år yngre än mig. Jag önskar vi hade en närmare relation till varandra men vi är så olika. Jag försöker komma in under ”skinnet” på henne men man får aldrig riktigt komma nära. Vet inte vad jag ska hitta på eller göra för att få en närmare relation. Hon gillar inte samma saker som jag och jag är ibland orolig att hon mår dåligt. Jag har sagt att hon får prata med mig eller att jag kan hjälpa henne få hjälp med sina problem. Har ni några förslag på vad jag kan göra?
  Er podd är grym! Kram på er

 10. Sara

  Fråga till Alice: Vill du också börja blogga, jobba med sociala medier eller liknande?

  Tack för en jättebra podd!

 11. Nathalie

  Frågor till alice
  1. Blir du någonsin igenkänd på stan, har någon velat ta kort med dig?
  2.hur tog det slut Mellan dig och din kille (behöver inte ta med den frågan om det är personligt)
  3 hur ofta tränar du
  4 är du bra i skolan? Har bra betyg och sådant
  5. Skulle du också vilja jobba med sociala medier i framtiden, såsom blogg, podd eller instagram?
  6. Vilka är dina favoritpoddar? Lyssnar du på Mathilda & Andrea?

  Puss&kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting