Allmänt

Saker till bloppisen..

Tänkte att jag kunde ge er en LITEN sneak peek på vad jag kommer sälja på bloppisen samt skriva ut lite priser så ni får ett hum. Valde dock att inte visa massor av tröjor, kjolar och sånt som har mycket billigare priser. Det allra mesta ligger som sagt på 20-70 kronor. 1 Maj klockan 13.00 på Holländargatan 13 här i Stockholm är ni välkomna om ni missat det. Mer om det kan ni läsa HÄR.

DSC_5638Grå skor, aldrig använda för 50 kr // Gröna klackskor aldrig använda för 50 kr

DSC_5655Ljusblå skinnjacka för 60 kr // Vit jumpsuit för 50 kr

DSC_5642Beiga lårhöga stövlar, aldrig använda för 100 kr

DSC_5653Svartvit byxdress, aldrig använd för 50 kr // Rosa klänning aldrig använd för 60 kr

DSC_5646Bikinisar. 60 kr för set och 40 kronor för en del.

DSC_5644Smycken för 20 kr styck.

DSC_5652Grå klänning för 50 kr // Vit blus för 20 kr

DSC_5634Väska för 100 kr // Svarta lårhöga stövar för 100 kr

DSC_5659

Här ser ni allt. Jag har rensat ORDENTLIGT den här gången, har alldeles för mycket saker och känner att de kan komma till bättre användning hos någon annan. Och allt som inte blir sålt skänker jag självklart som vanligt till Stadsmissionen eller liknande. Allt detta jag visat säljer jag alltså den 1a Maj, inte här via bloggen men ville bara visa er lite så ni får ett hum om vad som kommer finnas. Vet att många av er vill att jag ska sälja online men som  ni ser så skulle det ta mig EVIGHETER, när jag sen blivit av med allt och har enstaka saker att sälja kan jag absolut göra det.
Hoppas vi ses på söndag babes! <3

Kommentarer

 1. Linnea

  Åh, hoppas verkligen att det blir lyckat! Finns det någon möjlighet att få köpa något av det på bilderna nu innan? Har tyvärr ingen möjlighet att ta mig till Stockholm i helgen och tänkte att jag lika gärna kunde fråga nu haha! Byxdressen och bikinisarna är så galet fina!! <3 Lycka till på söndag!

 2. Amanda

  ahhhh vad fina saker. om du nån gång känner för att göra en bloppis på bloggen eller tex ett intakonto så tror jag att det skulle vara jätteuppskattat 🙂 Holla at me isf

 3. Matilda

  Hej! Oj hjälp! Skulle så gärna vilja köpa antingen de svarta stövlarna eller de gråa (eller båda två) Vad är det för storlek? Jag har storlek 38/39. Har dock ingen möjlighet att komma på lördag, finns det möjlighet att möta upp dig någon annan dag? Jobbar vid TC och kan självklart anpassa mig efter när du kan!

 4. Emma

  Nu blir man inte bara lite ledsen att man bor i Norrland, haha! Önska jag va där och fick träffa dig + shoppa loss 😉 Kram 🙂

 5. Sofia

  Det finns ingen möjlighet att kunna få köpa nåt av det som du visade på bilderna här? Förstår om det inte går, men är värt ett försök i alla fall, hahah! Har inte möjlighet att ta mig till Stockholm och vill så himla gärna komma!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting