AllmäntOutfits

Cherry outfit

DSC_5764DSC_5803DSC_5798
DSC_5767DSC_5820DSC_5815

Adlinks
Ryggsäck – Brandy Melville // Jacka – Lager 157 // Byxor – LÄNK // Tröja – Brandy Melville // Skor – LÄNK

Såhär såg jag ut igår. Snyggt va? Jag gick förbi Brandy Melville på Kungsgatan och såg den rosa tröjan i skyltfönstret och blev helt kär. Älskar den softa ljusa färgen. Brukar inte gilla rosa men denna alltså! Precis när jag och Mathilda skulle fota dessa bilder började det regna.. Snacka om Aprilväder. Det var liksom 27e April, 7 grader och regn. NICE 🙁

Kommentarer

 1. Julia

  Älskar outfiten! Har precis hittat din blogg och tycker att den och podcast är sååå bra! Både du och Mathilda känns så jordnära och härliga personer, lyssnar på eran podcast på bussen varje morgon! 😛

 2. Hej

  Fy vad snyggt!!
  Kan inte du ha en vloggvecka/vloggmånad snart? Ääääääälskar dina vloggar och det vet jag att det är fler än jag som gör!

 3. Jonna

  Älskar skinnbyxor men har tänkt att jag aaaaaaldrig skulle sätta på mig ett par av den mer ”loose fit”-modellen, men du passar liksom i allt och fick mig sugen på ett par? Sjukt snyggt!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting