AllmäntSkönhetTips

Mina parfymer

DSC_5844Just nu använder jag två parfymer, en till vardags och en till lite mer speciella tillfällen. Tycker det är roligt att ha en annorlunda till någon middag, fest osv. Giorgio Armanis Sí är en favorit sedan ett år tillbaka och Black Opium är en rätt ny favorit!

Adlinks
DSC_5852Black Opium från YSL beskrivs såhär: ”Black Opium från Yves Saint Laurent är en mystisk och sensuell doft som öppnar upp med noter av rosépeppar, apelsinblomma och päron. Hjärtat innehåller en spännande kombination av kaffe och jasmin som sedan möter basens toner av varm vanilj, patchouli och cederträ. Den snygga flaskan har silvriga detaljer och ger ett glamrockigt utseende. En perfekt parfym för dig som tycker om unika och aromatiska dofter.”

Ni hittar den HÄR!

DSC_5856Och min älskling Sí från Giorgio Armani. Det här är verkligen min doft nu (dock är den väldigt populär haha). Men Mathilda säger till exempel att hon alltid tänker på mig om hon känner den osv. Den beskrivs såhär: Giorgio Armani Si är en väldigt populär doft som omedelbart ger en sensuell och exotisk förnimmelse! I toppen finns bergamott, mandarin och svarta vinbär som ger doften dess mystiska och förföriska touch. Hjärtat innehåller turkisk ros och jasmin som sedan möter spännande toner av varm vanilj och patchouli.

Ni hittar den HÄR!

Vilken parfym använder ni? <3

Kommentarer

  1. Daria

    Jag använder mig utav victoria’s secret’s bombshell kan inte tänka mig annan ! Sen även för friare tillfällen har jag Daisy Dream Forever

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting