AllmäntRecept

Godmorgon lördag!

DSC_5827 DSC_5830 DSC_5833 DSC_5835

Godmorgon på er!! Hoppas att ni sovit gott och känner er utvilade efter en veckas jobb eller plugg. Dock vet jag ju att många av er jobbar helger men men, till er som inte gör det i alla fall. Här ovanför ser ni en av mina senaste frukostar som jag fotade men glömde göra ett inlägg av haha. I alla fall, planerna för helgen är fortfarande rätt oklara förutom att imorgon är det ju bloppis, det har ni väl inte glömt? Ikväll firar man ju valborg, jag har verkligen ALDRIG varit ett fan. För något av de värsta jag vet är att vara utomhus och frysa, man kan typ inte ens sitta då det oftast är fuktigt och blött. Men kan tänka mig att det är trevligt om det är bra väder, det är det ju dock tyvärr aldrig haha.. Jag hoppas verkligen att ni (framförallt ni yngre) tar det lite lugnt ikväll, det kan lätt bli för mycket av det goda vid högtider som dessa. PUSS <3 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting