TipsTräning

Dagens träningspass

baf416e7dae3f6b893ed22fe9c562741
1731f24ed9eae2a03e1b593d7952b583Två bilder från förra våren!

Som ni vet så har ju jag haft alla möjliga problem på sista tiden, har det inte varit feber har det varit halsont, inflammation i hälsenan eller tandvärk. Just nu mår jag i alla fall helt bra så idag passade jag på att träna i eftermiddagssolen. Det var som tur var bara 15 grader i skuggan så det blev liksom aldrig sådär suuupervarmt när jag sprang. Ett misstag jag gör är att jag ofta går ut för hårt när jag inte tränat på länge, och antingen blir avskräckt eller får en sinnessjuk träningsvärk som gör att jag inte ens kan sätta mig på toaletten nästa dag haha.. Så jag försökte planera mitt träningspass så att det skulle bli kämpigt utifrån mina personliga förutsättningar idag. Såhär såg passet ut:

3km löpning
1 min utfallshopp
1 min upphopp
1 min utsträck fällkniv
Och dessa tre minutersövningar gjorde jag sammanlagt 3 gånger med 20 sek vila mellan varje.

Och det har mina vänner var lagom för mig idag. Svettades som en gris, andningen blev tung och pulsen steg rejält. Benen var alldeles stumma bara efter första minutens utfallshopp haha. 1 minut låter lite men när man står där med sina jävla utfallshopp och tror att man har tio sek kvar så har man i själva verket endast kört i 25 sekunder haha.. Det här är till exempel något som skulle kunna vara en tredjedel av ett träningspass när jag är i form. Men, det är därför det är så viktigt att utgå ifrån sig själv. Vissa av er som tar inspiration från detta pass kanske hoppar över löpningen, vissa kanske dubblar löpningen eller dubblar hela passet. Jämför er bara med er själva, med detta inlägg vill jag mer bara ge tips på hur ett pass kan se ut för mig. Kram!

Kommentarer

  1. Hedda Rönnlund

    Måste verkligen säga att du har en så hälsosam syn på träning! Blir så inspirerad och glad av att läsa dina inlägg och lyssna på snapchat när du pratar om träning, så fortsätt som du gör! Ha en bra dag, kram!

  2. Ebba

    Hej Andrea! Älskar dina träningsinlägg! Kan du inte göra fler såna samt vad du äter när du tränar osv 🙂 En fråga, tränar du fortfarande med din PT Amelie eller du tränar själv? 🙂

  3. V

    Du är den absolut bästa förebilden när det kommer till träning (och mycket annat såklart). Eftersom många, speciellt unga tjejer läser din blogg tycker jag att det är helt fantastiskt att du delar ditt hälsosamma synsätt på det hela!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting