TipsWanted

Trenchcoats

Innehåller Adlinks

Samma dag som jag fick önskemål om att tipsa om axelremsväskor (HÄR) så fick jag en fråga om jag kunde tipsa om trenchcoats. Jag själv älskar min beiga och svarta (den verkar dock vara försvunnen) och tycker det är ett perfekt plagg att ha på vår och sommaren. Här nedanför hittar ni nio stycken som jag tycker är jättefina, mina favoriter är nummer 1, 4 och 8!

beigetrnh
1an // 2an // 3an

blacktrench
4an // 5an // 6an

trenchs
7an // 8an // 9an  

Kommentarer

  1. Ida

    Kan inte du också tipsa om hur man kan klä sig när man ska på olika studentmottagningar?
    Tack för en bra blogg, kram & ta hand om dig.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting