TipsVideoinlägg

Hur jag redigerar bilder

Något som varit rätt efterfrågat är att jag ska visa hur jag brukar redigera mina bilder som jag lägger upp på Instagram, det är egentligen väldigt simpelt men tänkte att jag kunde göra en video av det hela ändå. Det enda ni behöver är en Iphone och/eller appen Instagram så det är inget svårt. En lite halvytlig video men för er som inte bryr er om hur era bilder ser ut på Insta, ni kan ju skippa att kolla. KRAM <3

Kommentarer

 1. Anonym

  Hej Andrea! Tänkte fråga ifall din gopro har viewfinder eller ifall du vet ifall det går att köpa till på något sätt?

 2. Anonym

  Hej Andrea!

  Tänkte fråga ifall din gopro har viewfinder eller ifall man på något sätt kan köpa till den funktionen?

 3. Anonym

  Hej jag ska ta studenten nu i juni, undrar om du ångrar att du drack den mängd alkohol du drack eller om du tycker det var ”lagom”, om du fick göra om din student skulle dricka ungefär lika mycket?

 4. Linnéa

  Hej Andrea! Jag håller på att planera en New York resa med mina vänner. Men vad ska man ha för budget? Vi tänker oss en vecka I NYC. Vad kan man räkna med att allt kommer ligga på? Inkluderat hotell, flyg, mat, shopping osv. Ska man satsa på en budget med 30k eller 50k eller är jag helt ute och cyklar?
  Tack för en superblogg!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting